Databekabeling

Terug naar de lijst
IT is alomtegenwoordig en dan hebben we het nog niet over de ontwikkeling van multimedianetwerken, IP-telefonie of VID (video, images & data).
BRUELEC ontwerpt en installeert al jaren netwerkinfrastructuren met gestructureerde, betrouwbare en snelle databekabeling.

Zowel voor particulieren, als voor zelfstandigen of bedrijven, beschikken we over de nodige middelen voor de volledige implementatie van een netwerk, vanaf het ontwerp, de topologie en het design, tot de plaatsing van gestructureerde bekabeling of de inrichting van een IT-ruimte.

We leveren en installeren kasten en behuizingen in alle maten voor passieve (patchpanelen, stopcontacten, …) en actieve elementen (switches, routers, IT- en telefoonservers, …). We plaatsen kabelgoten of kabelbanen voor de bekabeling tussen de kast en de werkpost.

Al onze kabels worden aangesloten, getest en gecertificeerd en we bezorgen u een volledig en gedetailleerd verslag. Op verzoek maken we ook schema’s en plannen van uw installatie.

We installeren alle types bekabeling:
  • Telefoon-, meerparige kabels,
  • U/UTP, U/FTP, F/UTP, F/FTP, S/FTP categorie 5, 6, 6A, 7,
  • Optische vezelkabels.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor tips. Wij garanderen een betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening.

Vraag uw offerte