Verlichting is essentieel voor een goed leefcomfort en een goede levenskwaliteit.
Bent u op zoek naar binnen- of buitenverlichting, decoratieve, technische of architecturale verlichting, BRUELEC heeft voor u steeds de oplossing waar u van droomt.

Op basis van een grondige studie van het verlichtingsproject voor uw woning, kantoor of industriële lokalen, doet onze firma u een aantal voorstellen.

Voor specifieke vragen schakelen we een verlichtingsexpert in.

We analyseren uw project heel nauwkeurig en creëren de lichtomgeving die u het best past.

Om exact de verlichting te kiezen die optimaal bij uw project aansluit maken we gebruik van de DIALUX software, een van de beste visualisatieprogramma’s op de markt.

Verlichting evolueert constant maar vooral de komst van LED-verlichting heeft voor een ommezwaai in onze sector gezorgd.

Klassieke verlichting moet steeds vaker plaats ruimen voor LED-lampen. De belangrijkste troeven van het product zijn de flexibiliteit en de impact op de energiefactuur

Heel wat administratieve of industriële gebouwen zijn echte energieverslinders. Een overstap naar LED-verlichting is dan ook de enige logische keuze.

BRUELEC maakt voor u een energiebalans op van uw verbruik voor verlichting en berekent de ‘return on investment’ van een overstap naar LED-technologie.

Vraag uw offerte